Walkapolis | Carnaval Kaarela
1934
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1934,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Carnaval Kaarela

Vinksahtanut esityskarnevaali Carnaval Kaarela levittäytyi Kannelmäkeen lauantaina 20.5.2017  klo 14-17. Walkapolis-projekti oli yksi Carnaval Kaarelan yhteistyötahoista.

 

Carnaval-kulkue käynnistyi Sitratorilta ja eteni rämisten läpi Kannelmäen, pysähtyen kahdella palvelutalolla, lasten leikkipuistossa ja paikallisen asukasyhdistyksen tilassa Olkkarissa. Kulkueen mukana pystyi kulkemaan haluamansa matkan tai katselemaan ja kuuntelemaan menoa missä tahansa reitin varrella. Karnevaalin liikkuvana näyttämönä toimi Carnaval-projektin tuunattu pakettiauto, jossa tapahtui yllättäviä, riemastuttavia ja outojakin asioita samalla kun kulkue lipui pitkin kulmakunnan keväisiä katuja. Myös suru ja ristiriidat mahtuivat Carnavalin humuun.

Date